Ortoped

Vi söker specialistläkare till Strandklinikens Ortopedmottagning nära Danderyds Sjukhus!

Strandkliniken är ansluten till Stockholms Läns Landsting via ”fritt vårdval”. Vi är nystartade och söker specialistläkare inom ortopedi som uppfyller de krav som Landstinget har för medicinskt ansvarig:

·         Handling som styrker att medicinskt ansvarig läkare inom respektive basuppdrag har minst tre (3) års erfarenhet av klinisk verksamhet inom specialiteten efter avslutad och av Socialstyrelsen godkänd specialistutbildning.

·         Handling som styrker att medicinskt ansvarig läkare inom respektive tilläggsuppdrag har minst tre (3) års erfarenhet av klinisk verksamhet inom tilläggsuppdraget efter avslutad och av Socialstyrelsen godkänd specialistutbildning.


Strandkliniken har en nybyggd, toppmodern operationsavdelning. I operationsavdelningen utförs nu gynekologisk kirurgi och plastikkirurgi med övernattning. Strandklinikens lokaler är om 800 m2 på Vendevägen 90, Danderyd.

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom ortopedi.

Arbetsuppgifter
Vårt nuvarande Uppdrag omfattar enklare ortopedisk kirurgi inom den ortopediska specialiteten samt enkel kirurgi på handen som inte kräver specialistkompetens i handkirurgi exempelvis Karpaltunnelsyndrom, De Quervains tendovaginit, Trigger finger, Dorsalt handledsganglion. Uppdraget omfattar även enkel kirurgi på fot t ex Hallux valgus, Hammartå, MorbusMorton.

Vi kommer att senare ansöka om mer uppdrag för att utveckla verksamheten.

Alla besök är planerade och det finns ingen akutverksamhet.

Kvalifikationer
Du har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom ortopedi och flerårig yrkeserfarenhet inom ortopedi. Du har erfarenhet av dagkirurgiska standardingrepp och artroskopiska ingrepp. Goda kunskaper i talad och skriven svenska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Dubbelkompetens inom hand- eller axelkirurgi är meriterande.

Personliga egenskaper
För att tillsammans utveckla verksamheten behöver du vara trygg, målinriktad och prestigelös. Vi behöver tillsammans kunna hitta nya lösningar för medborgarnas behov och du behöver ha intresse av vårdutveckling och teamarbete för att trivas och fungera väl i verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2018-10-01
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ort: Danderyd

Omfattning: Heltid, deltid, tillsvidare, konsult.  Lön: Individuell lönesättning

Kontaktperson: Oya Kocabalkan 08 – 21 91 91 (knappval plastikkirurgi) oya@strandkliniken.se. Oya är plastikkirurg.


Strandkliniken har fritt vårdval inom gyn. med två lokalisationer, Stockholm City och Danderyd. Strandkliniken har plastikkirurgi. ( www.strandkliniken.se). Vi är många läkare, mestadels gynekologer.Tillträde efter överenskommelse. .

Välkommen med din ansökan.

Närmare upplysningar lämnas av Plastikkirurg Oya Kocabalkan. Kontakt via email info@strandkliniken.se
Din ansökan med referenser och löneanspråk ska vara sänd till email : info@strandkliniken.se , skriv Ortoped i meddelande fältet.