Klinik bilder längre ner på denna websida

Oya Kocabalkan

Oya Kocabalkan, Leg. Läk. Specialist, Med. Doktor Specialist i Estetisk och Rekonstruktiv Plastikkirurgi sedan 1994, i Turkiet, USA och Sverige.

Oya var överläkare vid kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi, Karolinska Sjukhuset.

Medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening.

Medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.Dr Igor Safonov

Dr Igor Safonov. Hudbehandlingar på Strandkliniken utförs av Läkare Igor Safonov.

Han har mycket lång läkarerfarenhet ifrån sitt hemland Ukraina.

Där arbetade Dr Safonov med egen klinik inom avancerade hudbehandlingar som Dermatolog och som överläkare.P-O Boija

Per-Olov Boija
Utbildad vid medicinska fakulteten Uppsala Universitet. På 70 talet. Därefter utbildning till kirurg vid söderhamns sjukhus och därefter vid kirurg och urologkliniken, Karolinska sjukhuset Solna. Specialistläkare kirurgi 1986. Disputerade vid Karolinska institutet 1987 på en avhandling om omsättning av glukos (socker) vid trauma. Tjänstgjort därefter vid akademiska sjukhuset i Uppsala och från och med 1991 privat klinik i södra stockholm med inriktning kirurgi och urologi. Dr Boija har eget bolag och använder operationsutrymme på Strandkliniken.


Annat

Elaine Viksten, Administration, reception.

Christopher Blake, Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi.

Kenneth Blake, Civ. Ing., executive MBA, Magister Management/Organisation. Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi, Finansiering, och IT-ansvarig.

Några ord om oss


Strandkliniken startades för kirurgisk verksamhet av den kvinnliga plastikkirurgen Dr Oya, år 2001 (specialist inom plastikkirurgi 1994), och vi har haft många, många, patienter sedan dess. Strandkliniken koncentrerade sig på verksamhet som till största del är plastikkirurgi och vi har utökat med andra specialiteter.


Alla som arbetar här, har mycket hög specialiserad kompetens inom sina områden. 

Vi använder oss av de mest avancerade och effektiva kirurgiska behandlingar som är tillgängliga.

Vi experimenterar inte med patienter utan vi arbetar med erfarenhet och beprövade metoder med målet att skapa bestående värde för dig under många år.

Strandkliniken har alltid använt implantat från FDA godkända tillverkaren Mentor. Implantat som tillverkas i Holland.

Vi ger alltid plastikkirurgiska operationer med omsorg och hög kvalité. Exempel på operationer är bröstförstoring, fettsugning, bukplastik, ögonlocksplastik, intimkirurgi.

 

Vi tar oss tid att lyssna på våra patienters behov och försöker verkligen känna de för att vi kan ge en specifik behandling för patienten och effektiv behandlings plan.

Det är viktigt och tryggt för dig att veta att vi har ett bra team som har arbetat tillsammans i många år. 

Strandkliniken flyttade ifrån Strandvägen 7 till vendevägen 90, Danderyd. Enklare för patienter att komma till Vendevägen 90 med bil då det finns stor P-plats direkt utanför. Även enkelt med T-bana (röd linje mot Mörby), station Danderyds sjukhus utgång mot Vendevägen. Det är cirka 400 meter ifrån Danderyds Sjukhus och T-bane station.


Det är en toppmodern lokal med en varm och välkomnande miljö. Alla besöksytor är designade för lugn och avkoppling. Det är är ljusa lokaler med stora fönster. Allt för att du som patient skall känna dig väl omhändertagen.

Klinikens stora operationsenhet på Vendevägen består av två stora operationssalar som är utrustade med högteknologisk MTA-utrustning samt ett ventilationssystem som ger en extraordinär steril miljö vilket minskar risken för infektioner. Vi har en stor postoperativ avdelning samt en vårdavdelning för inneliggande patienter. Ventilationssystemet fyller ut ett rum om cirka 30 kvadratmeter och ger mer än 20 luftombyten per timme i sterila lokaler.

 


VårdHygien Rapport

Klicka här för att läsa - Stockholms Läns Landstings rapport- "Besöksrapport från gynmottagning och operationsverksamhet hos Kibele AB". För Vendevägen 90, Danderyd.