Vi erbjuder dig möjligheten att boka en videokonsultation för vilket plastikkirurgiskt område eller ingrepp som helst. Vi vill göra det så enkelt och bekvämt för dig som möjligt, och om det behövs kan vi boka in ett uppföljande möte på kliniken för att gå igenom ytterligare frågor eller genomföra en fysisk undersökning. Detta extra möte är kostnadsfritt.

För att genomföra videokonsultationen behöver du Skype, vilket du enkelt kan ladda ner till din Iphone eller Androidtelefon från appbutiken, eller på din dator från Skypes webbsida. Du kan enkelt och smidigt betala via Klarna när du bokar din tid, och om du behöver avboka din tid kan du göra det upp till cirka 24 timmar innan och få pengarna tillbaka.

Vid bokning av din tid ber vi om ditt telefonnummer och ditt Skypenamn. Innan konsultationen ringer vi upp dig för att få eventuella kompletterande uppgifter och för att kontrollera att ditt Skype fungerar, så att Dr Oya kan kontakta dig på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Till Boka Direkt