Bröstlyft hos Dr. Oya på Strandkliniken – Återskapa Ungdomlighet och Fasthet

Varför Välja Bröstlyft?

Bröstlyft är en efterfrågad procedur bland kvinnor som upplever att deras bröst har blivit hängiga, vilket kan bero på faktorer som åldrande, graviditet, amning eller viktfluktuationer. Många kvinnor med mindre bröst som känner att deras bröst har förlorat sin form och volym väljer också bröstlyft. Detta ingrepp erbjuder inte bara estetiska fördelar utan kan också lindra vissa funktionella besvär.

Bröstlyft på Strandkliniken i Stockholm

Letar du efter ett bröstlyft i Stockholm? Strandkliniken, under ledning av Dr. Oya, erbjuder en omfattande och stödjande process, från första konsultationen till den slutliga återhämtningen. Vi är stolta över vår långa erfarenhet och vårt engagemang för varje patients unika behov.

Vad Innebär Bröstlyft?

Ett bröstlyft, även känt som mastopexi, är ett kirurgiskt ingrepp som syftar till att lyfta och forma hängande bröst. Under proceduren tar Dr Oya bort överflödig hud och flyttar bröstvårtan och areolan (den mörkare huden runt bröstvårtan) till ett högre läge. Det kan också innebära att minska storleken på areolan om den har blivit utsträckt.

Målet med ett bröstlyft är att ge brösten en mer ungdomlig och fastare form. Det är inte detsamma som en bröstförstoring, som innebär att man ökar bröstens storlek, ofta genom implantat. Ett bröstlyft kan dock kombineras med en bröstförstoring om patienten önskar både en ökning av storleken och ett lyft.

Patienter som är kandidater för ett bröstlyft är ofta de som upplever att deras bröst har förlorat form och volym efter graviditet, viktminskning eller på grund av åldrandet. Eftersom bröstlyft är ett kirurgiskt ingrepp, finns det risker och återhämtningstid att beakta. Därför är det viktigt att diskutera förväntningar, möjliga resultat och eventuella komplikationer med en kvalificerad plastikkirurg som Dr Oya.

Hur Utförs Ett Bröstlyft?

Under bröstlyftet justerar Dr. Oya positionen på dina bröstvårtor och vårtgårdar, samtidigt som överskottshud tas bort och bröstvävnaden formas om. Detta resulterar i ett högre och fastare utseende på brösten.

Kombination med Bröstförstoring

När du överväger ett bröstlyft, är det också viktigt att utforska alternativet att kombinera ingreppet med bröstförstoring. För kvinnor som önskar större bröst eller vill återställa volymen, kan ett bröstlyft kombineras med bröstförstoring för att skapa ett mer omfattande och tillfredsställande resultat. Medan bröstlyft fokuserar på att återställa bröstens position och form, kan tillägg av implantat i samband med lyftet ge ytterligare volym och fyllighet. I vissa fall kan en bröstförstoring ensam vara tillräcklig för att uppnå önskad förbättring. Vi rekommenderar att du läser mer om bröstförstoring för att förstå alla dina alternativ och ta ett välgrundat beslut.

Varför Välja Dr. Oya och Strandkliniken?

På Strandkliniken förstår vi att varje patient har unika behov och önskemål. Dr. Oya, med sin omfattande erfarenhet och personliga tillvägagångssätt, säkerställer att varje patient får den bästa möjliga vård och uppnår önskade resultat. Vår klinik är utrustad med den senaste tekniken och vi följer strikta medicinska riktlinjer för att garantera din säkerhet och tillfredsställelse.

Boka Din Konsultation Idag

Är du redo att utforska möjligheterna med ett bröstlyft? Kontakta Strandkliniken idag för att boka en konsultation med Dr. Oya. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål och förbättra din livskvalitet.

Bröstförstoring
Under narkos
Bröstförstoring
41 000 - 43 000 kr
Bröstförstoring och lyft
72 000 kr
Bröstförstoring och förminskning
79 000 – 82 000 kr
Implantatbyte
Samma pris som för Bröstförstoring
Inkl. narkos
Implantatbyte på grund av ruptur
37 000 kr
Gäller för patienter som opererats för bröstförstoring på Strandkliniken senaste 10 åren
Bröstförminskning
Under narkos
Bröstförminskning
59 000 – 69 000 kr
Bröstlyft
I lokalbedövning
45 000 kr
Under narkos
49 000 - 54 000 kr
Enblock - Explant
Under narkos
Uttag av implantat inklusive kapsel
49 000 kr
Uttag av implantat inklusive kapsel och lyft
72 000 kr
Uttag av implantat inklusive kapsel och förminskning
79 000 - 82 000 kr
Uttag av implantat inklusive kapsel och implantatbyte
69 000 kr
Uttag av implantat inklusive kapsel och implantatbyte och lyft
89 000 kr
Uttag av implantat
Utan kapselektomi
29 000 kr
I lokalbedövning
Uttag av implantat och lyft (utan kapselektomi)
54 000 kr
I lokalbedövning
Uttag av implantat och lyft (utan kapselektomi)
59 000 - 62 000 kr
Under narkos
Gynekomasti - manlig bröstförminskning
I lokalbedövning
40 000 - 46 000 kr
Under narkos
48 000 - 55 000 kr
Vårtgård och bröstvårta
I lokalbedövning
Vårtgårdsförminskning
24 000 - 27 000 kr
Pris per vårtgård
Förminskning av en bröstvårta
14 000 kr
Förminskning av båda bröstvårtorna
18 000 kr