PRISER

  Pris Kr
Restylane 0,5 ml 2.800
Restylane 1,0 ml 3.600
   
Restylane Lyft 1,0 ml 4.100
   
Juvéderm Volbella 1.0 ml 4.500
   
Juvéderm Volift 1.0 ml 4.500
   
Juvéderm Voluma 1.0 ml 4.100
Juvéderm Voluma 2.0 ml 6.800
   
Botox, vistabel panna ett område, ex mellan ögonen 4.100
Botox Vistabel – två områden, ex panna och kråksparken 5.600
Botox Vistabel – tre områden, ex panna, kråksparken och mellan ögonen 7.200

 

Strandkliniken är rekommenderad och certifierad klinik av Q-MED för Restylane.

Juvederm – Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

Juvéderm® tillverkas av Allergan, ett globalt läkemedelsföretag som var pionjärer på marknaden med att utveckla produkter inom medicinska estetiska behandlingar för över 35 år sedan.

Allergans unika Juvéderm-serie har utvecklats med en avancerad teknologi för att ge ett naturligt resultat som håller länge. Juvéderm® kan hjälpa till att vitalisera, lyfta och definiera områden i ditt ansikte. Behandlingarna har en etablerad säkerhetsprofil och används av läkare och sjuksköterskor över hela världen.

RESTYLANE

Ansiktsrynkor börjar komma fram då bland annat hudens kollagen tunnas ut. Det är en del av den naturliga åldringsprocessen som även kan uppkomma från kisande, rökning och skrattande. Framtills nu har många patienter tänkt att deras enda hopp varit ett ansiktslyft. Nu, med Restylane kan vi ge ett enkelt icke-kirurgiskt alternativ till ansiktslyft. Restylane för att fylla ut rynkor som du redan har.

BOTULINUMTOXIN

Botulinumtoxin får endast ges av läkare som har särskild kompetens och kunskap om behandlingen. Botulinumtoxin produceras av bakterier i laboratorier. Botulinumtoxin levereras i en förpackning som har en hållbarhet om 4 timmar efter öppnande.

Botulinumtoxinbehandlingar kan korrigera:

– onormalt mycket svettningar i handflator och i armhålor, hyperhidrosöversvettning i armhålorna

– Med Botulinumtoxin är det viktigt att du inte använder blodförtunnande mediciner eller Ipren, Naproxen, Treo, Vit E, Vit C, Gingko, Ginseng, Naturmediciner minst en vecka innan behandling för att minska blödningar.

– Man kan inte behandla en patient med botox som är gravid, ammar, har blödningsbenägenhet, har muskelsjukdomar (tex myastenia gravis), användning av vissa mediciner (aminoglycoside antibiotika), hudinfektioner, eller äggallergiker.

– Botulinumtoxin injektionen är inte särskilt smärtsam eftersom injiceringen sker med en mycket tunn nål.

– Effekten kommer efter ca 4-7 dagar och sitter i regel kvar i 4-6 månader. Du kontaktar oss när du märker att effekten avtar för en ny behandling.

Sidoeffekter med Botulinumtoxin: Botulinumtoxin är en säker behandling med minimala sidoeffekter. I samband med botox injektioner kan man få minimal svullnad eller blåmärken i injektionsområden. Det försvinner inom 1-3 dagar. Illamående, förkylningsliknande symptom kan uppstå. Huvud- eller spänningsvärk kan uppstå och motverkas bra med Alvedon eller Panodil behandling.

 

 

RESTYLANE, FINE LINES, SUBQ, RESTYLANE VITAL

RYNKOR
Att släta ut veck och rynkor genom att tillföra volym kan förändra utseendet på ett fantastiskt sätt. Med RESTYLANE kan ansiktet få nytt liv utan främmande material.

Vid behandling av rynkor och veck injiceras RESTYLANE i huden i små mängder med en mycket fin nål. Den injicerade gelen skapar naturlig volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Resultatet kan ses omedelbart. Det är enkelt och säkert att behandla rynkor med RESTYLANE och behandlingen lämnar inga ärr eller andra spår i ansiktet.

FINA RYNKOR
Restylane Vital är en behandling med en speciell spruta som ger samma mängd NASHA gel per mikroinjektion.

Huden behandlas med ett stort antal mikroinjektioner som ger huden ett lyft vilket minskar fina rynkor, slätar ut och ökar hudens elasticitet.

Det är idealiskt för vissa svårbehandlade områden som t.ex. ovansidan av händerna, halsen, urringningen och ansiktet.

 

LÄPPAR
Många människor har en önskan om en fylligare och mer framträdande mun högt upp på sin önskelista. Med RESTYLANE får du en mer framträdande mun och fylligare läppar med material som finns naturligt i kroppen.

Restylane läppskulptering kan utföras i två steg, volym och konturering. RESTYLANE injiceras på insidan av över- och/eller underläppen för att skapa en mer framträdande mun och fylligare läppar. Behandlingen kombineras ofta med en injektion längs läppkanten för att markera läppkonturen. En tydligare kontur ger ett yngre och mer attraktivt utseende. Det förhindrar också att läppstiftet ”blöder” in i de tunna linjer som omger läpparna. Linjerna som går upp mot näsan (philtrum) kan göras mer framträdande med en restylane gelinjektion. Oftast används en kombination av dessa behandlingar för att nå optimalt resultat.

Varje läppförstoring är unik och även hur mycket restylane som behövs injiceras vid läppforstoring. Vi gör en läppforstoring så att läpparna ser naturliga ut. Tiden för en läppförstoring är cirka 30 minuter.

 

ANSIKTE
Restylane SubQ är avsedd för att skulptera och forma
ansiktskonturerna, t ex göra kinder eller haka mer markerade
genom att tillföra ökad volym i ansiktsvävnaden. SubQ injiceras i huden och djupa veck korrigeras, huden lyfts upp från kinder och haka vilket ger att ansiktets konturer får en helt ny form.

Många människor vill ha en något fylligare form på sin haka. Lite extra volym kan göra en enorm skillnad och ge ditt ansikte en fylligare form eller ett mer framträdande utseende. Eller du kanske vill ha en rundare, mer sensuell linje längs med kinderna för att ta fram ditt ungdomliga yttre?

Hyaluronsyra är ett kropps eget material, binder vatten i huden vilket lyfter och ger ny fasthet samt bevarar hudens elasticitet och ungdomliga konturer.

Efter restylane injektion i huden binder gelen vattnet och finns i allmänhet kvar i flera månader. Eftersom NASHA (non animal stabilized hyalyronic acid) har ett icke animaliskt ursprung, finns ingen risk att sjukdomar överförs eller att allergiska reaktioner framkallas hos restylane patienter som är känsliga mot vanliga läkemedel som nötkött, kyckling eller ägg.

Restylane för korrigering av rynkor och läppförstoring.

Restylane Fine Lines för korrigering av tunna, ytliga linjer, t ex runt ögon och mun, linjer i panna och skrattrynkor.

Restylane Lyft för formning av ansiktskonturer, t ex kinder och haka, för korrigering av djupa veck och för läppförstoring.

Det som skiljer mellan produkterna är gelens partikelstorlek.

Efter behandling av Filler produkter: Efteråt kan man under de första dygnen svullna lätt och rodna. Kanske stickningar och spänning. I enstaka fall kan detta vara längre. Det går att dölja av en lätt make-up.