Välkommen till Strandkliniken!

Vi strävar efter att ge dig en säker och bekväm upplevelse under din operation. Vår högsta prioritet är din trygghet och välbefinnande, och vi arbetar hårt för att säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet. Vi hoppas att du känner dig väl omhändertagen när du lämnar vår klinik med det bästa möjliga resultatet. 

 

Vill du boka en konsultation med oss? Det är enkelt!

Konsultation kan du boka på telefon, via mail eller via Boka Direkt

Lättast bokar du tid via telefon eller Boka Direkt. Risken är annars att någon annan hinner boka tiderna som finns.

KONSULTATION

Innan du kan boka en operationstid, är det viktigt att du genomgår en konsultation med Dr Oya. Denna konsultation är viktig för att bedöma dina behov och ge en prisuppgift för operationen.

För att förbereda dig inför konsultationen, rekommenderar vi att du tänker igenom dina önskemål och förväntningar. Skriv också ner alla dina symtom och hälsohistoria, inklusive en tidslinje, mediciner och hälsohistoria. Ha en lista med frågor redo och informera om dina hälsoproblem. Läs också igenom dina medicinska journaler och ta med dig en kopia till konsultationen. Du kan också ta med bilder för att visa exempel på dina önskemål :

  • Tänk igenom vad du önskar och har för förväntningar
  • Skriv ner alla dina symtom med tidslinje, mediciner och hälsohistoria, så att du kan prata om dina problem systematiskt.
  • Skriv en lista över dina frågor.
  • Informera om din hälsa och eventuella hälsoproblem.
  • Ställ frågor och kräv svar.
  • Läs dina medicinska journaler och skriv ut en kopia eller be att få tillgång till dem.
  • Du kan också ta med bilder att visa som exempel.
  • Ha med en vän så att de kan stödja dig.

På konsultationen kommer du och Dr Oya att gå igenom dina önskemål, förutsättningar och begränsningar. All information du lämnar är viktig för att garantera din säkerhet och säker vård. Säkerställ också att du informerar om eventuella mediciner, kosttillskott och hälsokostprodukter du använder. Dr. Oya och/eller narkosläkare avgör om du ska ta dessa mediciner på operationsdagen.

Under konsultationen kommer Dr Oya också att göra en undersökning och i vissa fall fotografera dig. Ibland kan det dyka upp fler frågor efter en konsultation, men vi är här för att besvara dessa frågor per telefon eller via mail. Om du har många funderingar och frågor rekommenderar vi att du besöker oss igen och tar med dig din funderingar till nästa besök.

BOKA/AVBOKA

För att förbättra upplevelsen för våra patienter har vi gjort det enkelt att boka eller avboka en tid hos oss. Du kan boka en tid genom att ringa oss på 08-219191 eller skicka ett mejl till info@strandkliniken.se. Vi besvarar alla mejl inom 24 timmar under helgfria vardagar.

Om du har behov att avboka din tid, ber vi dig kontakta oss minst en dag innan din planerade besökstid, oavsett om du ringer oss eller skickar ett mejl. Vi vill säkerställa att du har möjlighet att få den vård du behöver när det passar dig bäst.

Vi finns på Vendevägen 90, plan 1 i Danderyd. Vi ser fram emot att se dig snart!