Strandkliniken Stockholm

Välkommen till Strandkliniken Stockholm – en ledande klinik inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Vårt erfarna och dedikerade team arbetar tillsammans med Dr Oya för att ge våra patienter den bästa möjliga estetiska upplevelsen. Vi tror på att välbefinnande kommer inifrån och vår roll är att hjälpa våra patienter att uppnå sina mål och drömmar.

På Strandkliniken Stockholm erbjuder vi säkra, beprövade och pålitliga behandlingar av högsta kvalitet, med kundnöjdhet som vårt främsta mål. Vi använder de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa att våra patienter får de bästa resultaten.

Som en av de största plastikkirurgiska klinikerna i Stockholm har vi två nybyggda operationsrum i en modern och godkänd operationsavdelning av Regionen. Vi är dedikerade till att förstå våra kvinnliga patienters fysiska och emotionella behov och arbetar tillsammans med dem för att uppnå deras önskade resultat.

Välkommen till Strandkliniken Stockholm – kliniken som tar hand om ditt välbefinnande med omtanke och professionalism.

OYA KOCABALKAN

Leg. Läk. Specialist i Estetisk och Rekonstruktiv Plastikkirurgi Dr Oya Kocabalkan

Legitimerad plastikkirurg i Sverige, Turkiet och Schweiz.

Erfarenhet: Dr Oya har arbetat som plastikkirurg i närmare 30 år, med en bred och gedigen erfarenhet inom plastikkirurgi, speciellt inom intimkirurgi och ”en bloc” bröstimplantat uttag. Hon utför också bukplastiker, bröstkirurgi, ögonlock och fettsugning. Dr Oya är en av Sveriges skickligaste plastikkirurger speciellt inom bröstkirurgi och använder sig alltid av beprövad erfarenhet istället för nya innovationer.

Utbildning: Dr Oya växte upp i Turkiet i en läkartät familj och utbildade sig till specialist i plastikkirurg 1994. Hon arbetade sedan som specialist i plastikkirurgi i både Turkiet och USA innan hon kom till Sverige 1999. I Sverige började hon som överläkare på Karolinska Sjukhuset, kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi.

Drömmen: Dr Oyas dröm sedan barnsben var att bli läkare och hjälpa människor. År 2002 startade hon smått i en liten lokal, men idag har drömmen förändrats till att fokusera på patienter där den offentliga vården inte fungerar. Dr Oya äger och driver idag sin egen klinik i Sverige, som är en unik bedrift som ensam kvinna med utländsk bakgrund.

Medlemskap: Dr Oya är medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Dr Oya har som främsta mål att ta hand om sina patienter på bästa sätt och har en lång och framgångsrik karriär som bevis på hennes engagemang och skicklighet inom plastikkirurgi.


DR IGOR SAFONOV

Hudbehandlingar på Strandkliniken utförs av Dr Igor Safonov.
Strandkliniken har turen att ha Dr Igor Safonov som sin expert inom hudbehandlingar. Dr. Safonov är en erfaren och kvalificerad läkare med en imponerande karriär. Han tog sin examen från det Medicinska Universitetet i Lugansk och har sedan dess specialiserat sig inom röntgendiagnostik och radiologi på onkologiska sjukhuset. Därefter har han fokuserat på dermatologi och har arbetat på Institutet för Kosmetisk Kirurgi och Dermatologi i Berlin samt Dr. Bogomolec institut för Dermatologi och Kosmetik i Kiev.

Dr. Safonov är en specialist inom behandling och korrigering av ärr och har publicerat flera artiklar om ämnet. Han har mycket lång läkarerfarenhet och har drivit en framgångsrik klinik i sitt hemland Ukraina.

Med sin breda kunskap och långa erfarenhet rekommenderas Dr. Safonov för patienter som söker hudbehandlingar av hög kvalitet.

E-post: igor@strandkliniken.se

Länk till Dr Safonovs bok om ärrbehandling.

PÅ KONTORET

Elaine Viksten, Administration, reception

Kenneth Blake, Civ. Ing. Datateknik, executive MBA, Magister Management/Organisation
Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi, Finansiering, och IT-ansvarig