Strandkliniken Stockholm

Välkommen till Strandkliniken Stockholm
Här är vi engagerade i att hjälpa våra patienter att uppnå sina estetiska mål och drömmar. Vi tror på att välbefinnande kommer inifrån och vår roll är att hjälpa till på den resan.

Ett team av erfarna specialister
Vårt team, ledda av den erkända Dr. Oya, är hängivna åt att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

Säkerhet och kvalitet
Vi erbjuder säkra, beprövade och pålitliga behandlingar av högsta kvalitet, med kundnöjdhet som vårt främsta mål. Vi använder de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa att våra patienter får de bästa resultaten.

Modernt och välutrustat
Som en av de största plastikkirurgiska klinikerna i Stockholm, kan vi stolt erbjuda två nybyggda operationsrum i en modern och av Regionen godkänd operationsavdelning.

Dedikerade till kvinnors välmående
Vi förstår våra kvinnliga patienters fysiska och emotionella behov och arbetar tillsammans med dem för att uppnå deras önskade resultat.

Välkommen till Strandkliniken Stockholm – kliniken som tar hand om ditt välbefinnande med omtanke och professionalism.


OYA KOCABALKAN

legitimerad plastikkirurg specialist i Estetisk och Rekonstruktiv Plastikkirurgi

En resa av kompetens och omsorg

Dr. Oya Kocabalkan står i centrum för Strandkliniken, där hon erbjuder en unik kombination av erfarenhet, expertis och medkänsla. Med legitimation och expertis i Sverige, Turkiet och Schweiz är hon en av de mest respekterade plastikkirurgerna i Sverige, med nästan 30 års erfarenhet av att skapa livsförändrande resultat för sina patienter.

Expertis och passion

Dr. Oya specialiserar sig på intimkirurgi, ”en bloc” bröstimplantatuttag, bukplastiker, bröstkirurgi, ögonlocksplastik och fettsugning. Hon föredrar beprövad erfarenhet framför nykomna innovationer, vilket garanterar ett tryggt och kvalificerat utförande av varje operation.

En livslång dröm

Dr. Oya växte upp i en läkarfamilj i Turkiet och drömde redan som barn om att göra skillnad i människors liv. Efter att ha etablerat sig som specialist i både Turkiet och USA kom hon till Sverige 1999 och blev omgående överläkare på Karolinska Sjukhuset. Mot alla odds äger och driver Dr. Oya nu sin egen klinik i Sverige, vilket är en unik prestation för en kvinna med utländsk bakgrund.

Engagerad i din vård

Dr. Oya strävar efter att erbjuda varje patient den bästa möjliga upplevelsen, från den första konsultationen till eftervården. Hon är känd för att ta sig tid att förstå varje patients unika behov och önskemål och arbetar tätt tillsammans med dem för att skapa personliga behandlingsplaner.

Patientomdömen

Dr. Oyas patienter beskriver ofta hennes engagemang, professionalism och värme, vilket är en tydlig återspegling av hennes passion för sitt arbete och hennes dedikation till sina patienter.

Din partner i självförbättring

Om du överväger plastikkirurgi, är Dr. Oya här för att hjälpa dig att känna dig trygg och informerad i ditt beslut. Hon ser fram emot att välkomna dig till Strandkliniken och hjälpa dig att upptäcka ditt bästa jag.

Välkommen till Strandkliniken, välkommen till en ny början.
1.

DR IGOR SAFONOV – Emaila honom direkt för bokning
E-post: scarshelper@gmail.com

Hudbehandlingar på Strandkliniken utförs av Dr Igor Safonov som har egen klinik vasaderm.se
Strandkliniken har turen att ha Dr Igor Safonov som sin expert inom hudbehandlingar. Dr. Safonov är en erfaren och kvalificerad läkare med en imponerande karriär. Han tog sin examen från det Medicinska Universitetet i Lugansk och har sedan dess specialiserat sig inom röntgendiagnostik och radiologi på onkologiska sjukhuset. Därefter har han fokuserat på dermatologi och har arbetat på Institutet för Kosmetisk Kirurgi och Dermatologi i Berlin samt Dr. Bogomolec institut för Dermatologi och Kosmetik i Kiev.

Dr. Safonov är en specialist inom behandling och korrigering av ärr och har publicerat flera artiklar om ämnet. Han har mycket lång läkarerfarenhet och har drivit en framgångsrik klinik i sitt hemland Ukraina.

Med sin breda kunskap och långa erfarenhet rekommenderas Dr. Safonov för patienter som söker hudbehandlingar av hög kvalitet.

Ärrbehandling, borttagning och korrigering av Dr. Igor Safonov

Dr. Igor Safonov specialiserar sig på det nyanserade området ärrbehandling, borttagning och korrigering. Ärr, som ofta är resultatet av skador, operationer eller hudsjukdomar, varierar kraftigt i utseende baserat på flera faktorer, inklusive sårets djup och behandlingseffektivitet. Dr. Safonov förstår att ärr inte bara är fysiska märken; de lämnar ofta ett djupt psykologiskt avtryck som påverkar självkänslan och förtroendet.

Genom att erkänna det kritiska fönstret för effektiv ärrbehandling inom de första månaderna efter en skada, betonar Dr. Safonov vikten av tidig intervention. Han utmanar den konventionella avvakta-och-se-approachen och förespråkar tidiga åtgärder för att förhindra att ärr integreras fullständigt i kroppsvävnaden, vilket gör senare korrigeringar mer komplexa och kostsamma.

Med omfattande expertis, toppmodern utrustning och ett medkännande tillvägagångssätt, strävar Dr. Safonovs mål utöver den rent fysiska korrigeringen. Han siktar på att göra ärr nästan osynliga eller avsevärt mindre märkbara, vilket hjälper patienterna att inte bara förbättra deras fysiska utseende utan också läka emotionellt och återfå förtroende. Hans engagemang ligger i att radera de negativa minnena associerade med ärr och återställa sina patienters självkänsla.

E-post: scarshelper@gmail.com

Länk till Dr Safonovs bok om ärrbehandling.

PÅ KONTORET

Kenneth Blake, Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi, Finansiering, och IT-ansvarig
Civ. Ing. Datateknik,
executive MBA,
Magister Management/Organisation