Strandkliniken Stockholm

Strandkliniken är en klinik med öga för det estetiska. Vi har många behandlingar privat för kvinnor och män. Många kvinnor som tänker på estetisk kirurgi känner mer samhörighet med en kirurg som personligen förstår de fysiska och emotionella problem som en kvinna kan ha.

Strandkliniken har samlat ihop en mycket erfaren grupp av kirurger, narkosläkare, narkossjuksköterskor, operationssjuksköterskor och sjukvårdspersonal under samma tak.

Strandkliniken är en av de största plastikkirurgiska klinikerna (800 m2) i Stockholm med nybyggda operationsrum och operationsavdelning, godkända av Regionen. Vi kommer att operera dig i vår helt nybyggda operationsavdelning (2017) med toppstandard på Danderyds Läkarhus.

OYA KOCABALKAN

Leg. Läk. Specialist, Med. Doktor Specialist i Estetisk och Rekonstruktiv Plastikkirurgi sedan 1994, i Turkiet, USA och Sverige. Dr Oya är legitimerad plastikkirurg i Sverige, Turkiet och Schweiz.

Dr Oya har en bred och gedigen erfarenhet inom plastikkirurgi och då speciellt intimkirurgi och ”en bloc” bröstimplantat uttag. Förutom det gör hon bukplastiker, bröstkirurgi, ögonlock, fettsugning.
Hon anses vara en av Sveriges skickligaste plastikkirurger inom bröstkirurgi. Dr Oya är mycket försiktig med nya innovationer rörande bröstimplantat och bröstkirurgi och använder sig av beprövad erfarenhet istället för innovationer. Det finns flera kliniker som orsakat patienter problem genom att använda bland annat dåliga implantat.

Dr Oya har arbetat som plastikkirurg i närmare 30 år. Hennes främsta mål är att ta hand om sina patienter på bästa sätt.

Dr Oya växte upp i Turkiet i en läkartät familj. Där utbildade hon sig och blev färdig specialist i plastikkirurg 1994. Innan hon kom till Sverige 1999 arbetade hon som specialist i plastikkirurgi i både Turkiet och USA.

I Sverige började Dr Oya på kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi, Karolinska Sjukhuset där hon omgående blev överläkare på Karolinska sjukhuset.

När Dr Oya var barn var drömmen att bli läkare och hjälpa människor och att en dag att bygga upp ett sjukhus där hon kunde ta hand om patienter och ge dom bästa tänkbara vård.

År 2002 påbörjade hon sin dröm. Hon startade smått i en liten lokal där det fanns plats för 2 inneliggande patienter.
Till en början bedrevs verksamheten vid sidan av henne ordinarie jobb på Karolinska Universitetssjukhuset.
Tre år senare flyttades verksamheten till nya större lokaler.
Att som ensam kvinna, dessutom med utländsk bakgrund, äga och driva sitt egen klinik Sverige var unikt.

Drömmen har sedan dess förändrats. Idag är fokus att hjälpa patienter inom områden där den offentliga vården inte fungerar.

Medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening.

Medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

DR IGOR SAFONOV

Hudbehandlingar på Strandkliniken utförs av Dr Igor Safonov.
Dr. Safonov tog sin examen 1983 från det Medicinska Universitetet i Lugansk, Ukraina. Han specialiserade sig röntgendiagnostisk och radiologi på onkologiska sjukhuset. Dr. Safonov specialiserade sig efter det inom dermatologi. Mellan 1999 och 2002 jobbade han på Institutet för Kosmetisk Kirurgi och Dermatologi i Berlin. Sedan 2002 är Dr. Safonov en medlem i Dr. Bogolomets institut för Dermatologi och Kosmetik i Kiev.
Dr. Safonov är specialiserad i behandling och korrigering av ärr och har publicerat flertalet artiklar i ämnet som t.ex. behandling av keloid och hypotrofiska ärr, mikrodermabrasion och korrigering av brännskador.

Han har mycket lång läkarerfarenhet ifrån sitt hemland Ukraina. Där han drev egen klinik inom avancerade hudbehandlingar som Dermatolog och som överläkare.

E-post: igor@strandkliniken.se

Länk till Dr Safonovs bok om ärrbehandling.

PÅ KONTORET

Elaine Viksten, Administration, reception

Kenneth Blake, Civ. Ing. Datateknik, executive MBA, Magister Management/Organisation
Arbetar med Affärsutveckling, Marknad, Ekonomi, Finansiering, och IT-ansvarig