Videokonsultation med dr Oya – Skype

Boka tid

Vill du boka en videokonsultation med oss? Det är enkelt!

Konsultation kan du boka på telefon, via mail eller via Boka Direkt

Lättast bokar du tid via telefon eller Boka Direkt. Risken är annars att någon annan hinner boka tiderna som finns.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hur går det till?

Konsultationen kommer att äga rum via Skype, där Dr Oya kommer att ringa upp dig på den bokade tiden.

För att förbereda dig inför konsultationen, följ dessa steg:

  1. Skriv ner alla dina symtom med en tidslinje, mediciner och din hälsohistorik så att du kan prata om dina problem på ett systematiskt sätt.
  2. Gör en lista över dina frågor så att du inte missar något viktigt.
  3. Informera om din allmänna hälsa och eventuella hälsoproblem.
  4. Ställ frågor och kräv svar på allt du behöver veta.
  5. Ta en titt på dina medicinska journaler och skriv ut en kopia eller begär åtkomst till dem, så att du kan ha all relevant information till hands.
  6. Be gärna en vän att stödja dig under konsultationen för extra stöd och hjälp.

Genom att följa dessa steg kan du vara säker på att du får mest möjliga nytta av din konsultation med Dr Oya.

Skype

Skype är en kostnadsfri kommunikationsplattform som finns tillgänglig för både iPhone och Android-telefoner. Appen kan laddas ner från App Store eller Google Play.

Du kan också använda Skype på din dator genom att ladda ner det från Skypes officiella webbsida. Skype möjliggör röst- och videosamtal, chatt och delning av filer, och det är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med vänner och familj över hela världen.

Skypenamn

För att vi ska kunna genomföra konsultation via Skype behöver vi ditt Skype-användarnamn. Du hittar det genom att klicka på din profilbild och sedan leta efter ”Skype-namn” längre ner på sidan. Ditt Skype-namn kan vara ett användarnamn du har valt själv eller en kombination av bokstäver och siffror som börjar med ”live:.cid.” följt av cirka 16 tecken.

Att ange ditt Skype-användarnamn korrekt är viktigt för att vi ska kunna ansluta till dig på rätt sätt för konsultationen. Tack för din medverkan!

Legitimation

När du besöker vår klinik online, kräver vi att du identifierar dig med en giltig legitimation, såsom ett id-kort, körkort eller pass.

När kan man göra videokonsultation

Oavsett vilket plastikkirurgiskt ingrepp eller område du är intresserad av kan du boka en videokonsultation hos oss. Vid vissa tillfällen kan det vara nödvändigt med ett uppföljande besök på kliniken för att gå igenom ytterligare frågor eller för att genomföra en fysisk undersökning. Detta extra besök är kostnadsfritt för dig.

Vad kostar det?

Vänligen notera att en 30-minuters session kostar 500 kronor. När du har bokat din tid kan du enkelt betala genom att swisha 500 kronor till Kibele AB på nummer 123 332 04 54. Du kan också använda QR-koden nedan för att göra betalningen smidigt. Tack för din bokning!

Vad händer efter min videokonsultation?

Efter din videokonsultation kommer du att ha tid att överväga om du vill boka en operation eller inte. Om du bestämmer dig för att genomgå operation kan du boka en tid direkt under konsultationen.

När du har bokat din operationstid kommer vi att skicka all relevant information till dig, inklusive datum, tidpunkt, betalning och förberedelser. Vänligen meddela oss vilken typ av information du föredrar att få och hur du vill ta emot den – via post eller e-post.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss när som helst så hjälper vi gärna till.